You are here: Home People Vacancies Marketeer Healthy Brain Cohort

Marketeer Healthy Brain Cohort

Het Healthy Brain Cohort is een project van de Radboud Universiteit, het Radboudumc en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek.

De komende vijf jaar bouwen wij aan een unieke onderzoeksbron met als doel het beter begrijpen van gedachten, gevoelens en gedrag in het dagelijks leven in relatie tot biologische factoren, waaronder het brein, en de omgeving waarin we leven.

Het Healthy Brain Cohort is een grootschalig wetenschappelijk onderzoek onder 1000 gezonde vrijwilligers die één jaar lang intensief gevolgd worden. Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het werven van de vrijwilligers. Je zorgt er ook voor dat zij betrokken en gemotiveerd blijven. Je creëert een community. Hiervoor ontwikkel je een slimme strategie die je ook zelf uitvoert.

Als marketeer maak je onderdeel uit van het projectteam dat verder zal bestaan uit de projectleider, projectmanager, datamanager en research assistants. Je gaat werken in een open en collegiaal team met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Profiel

Om dit werk goed te kunnen doen is het essentieel dat je buiten de geijkte “wervingsacties” kunt denken en laat zien dat je daarin innovatief en creatief bent. Daarnaast kun je op verschillende niveaus gesprekken voeren en overtuigend zijn. Omdat je beschikt over uitstekende organisatiesensitiviteit heb je het vermogen om steeds goed te kunnen aansluiten bij de groep die je voor je hebt. Dat kan uiteenlopen van vrijwilligers die meedoen aan het wetenschappelijk onderzoek, maar ook medewerkers van bijvoorbeeld de Gemeente. Je voelt je prettig in het werken binnen een team maar kunt ook uitstekend solistisch werken. Het vinden, binden en boeien van de vrijwilligers is voor jou een uitdaging waar je je in vast kunt bijten en voor meerdere jaren volledig aan wilt verbinden.

  • Minimaal hbo of wo werk- en denkniveau met een relevante opleiding op het gebied van marketing/communicatie;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bewezen ervaring met doelgroepcampagnes;
  • Bewezen succesvol in het creëren van communities en ervaring met het organiseren van evenementen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  •  Het betreft een contract voor de duur van het project, 4 jaar
  • Het aangeboden dienstverband is voor 32 – 36 uur per week
  • Planning eerste gesprek: woensdagmiddag 2 mei

 

Opmerkingen en contactinformatie

Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 9 (maximaal € 3.837) of schaal 10 (maximaal € 4.216) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden binnen het Radboudumc.

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met prof. dr. Guillén Fernández, projectleider of dr. Lucy Overbeek, projectmanager van het Healthy Brain Cohort, (024) 361 47 93. Voor solliciteren gebruik de knop ‘Solliciteren’. 

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde CV. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. Lees meer over de sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.
 
Graag solliciteren vóór 20 april via ons online sollicitatieformulier.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Last checked 2018-04-04 by Angela Heuts
About MPI

This is the MPI

The Max Planck Institute for Psycholinguistics is an institute of the German Max Planck Society. Our mission is to undertake basic research into the psychological,social and biological foundations of language. The goal is to understand how our minds and brains process language, how language interacts with other aspects of mind, and how we can learn languages of quite different types.

The institute is situated on the campus of the Radboud University. We participate in the Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour, and have particularly close ties to that institute's Centre for Cognitive Neuroimaging. We also participate in the Centre for Language Studies. A joint graduate school, the IMPRS in Language Sciences, links the Donders Institute, the CLS and the MPI.

 

Street address
Wundtlaan 1
6525 XD Nijmegen
The Netherlands


Mailing address
P.O. Box 310
6500 AH Nijmegen
The Netherlands

Phone:   +31-24-3521911
Fax:        +31-24-3521213
E-mail:   


Public Outreach Officer
Charlotte Horn