TOK dag (UPDATE: uitgesteld naar 2022)

8 December 2021 09:30 - 17:30
Max Planck Institute
Auditorium 163
Workshop
How is a child's speech influenced by what it hears?
Wie had dat gedacht; Nederland weer in een lichte vorm van lockdown. Als organisatie hebben wij unaniem besloten dat het voor ieders veiligheid beter is om de TOK-dag te verplaatsen naar het voorjaar van 2022.
Een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk in het nieuwe jaar) gecommuniceerd.

De Taalontwikkeling Kinderen (in Nederland en Vlaanderen)- dag heeft als doel iedereen die bezig is met kindertaalontwikkeling in de breedste zin van het woord bij elkaar te brengen, om idee├źn en ervaringen uit te wisselen, om inspiratie op te doen, en om elkaar gewoon weer eens te zien. Jeanette Schaeffer (UvA), Elma Blom (UU) en Josje Verhagen (UvA) hebben nieuw leven geblazen in wat vroeger de NET-dag was door in 2019 de eerste TOK-dag in Amsterdam te organiseren. Na een corona-vertraging vindt nu de tweede editie in Nijmegen plaats. Het programma bestaat uit vier lezingen over uiteenlopende onderwerpen, plus korte lezingen van promovendi die onlangs zijn gepromoveerd, een (recycled) postersessie, en korte lezingen over impact-projecten.

Programma
 
 
Het volledige programma zal begin november 2021 gepubliceerd worden, maar hier zie je alvast de voorlopige opzet. Mochten wij in de ongelukkige omstandigheden verkeren dat er in december geen live evenement in Nijmegen mogelijk is, zal de TOK-dag online plaatsvinden (en dan wel met oog voor het netwerk-doel).

 

Inschrijving

Inschrijving voor deelnemers is nu open. Aan deelname zijn geen kosten verbonden maar aanmelding is wel verplicht. Inschrijven kan via dit formulier. De voertaal is gelijk aan de taal van de titel van de lezingen.

Deadline: 20 november 2021.

 

Organisatie

Paula Fikkert (Centre for Language Studies, Radboud University)

Caroline Rowland (Max Planck Institute for Psycholinguistics)

Sharon Unsworth (Centre for Language Studies, Radboud University)

Constance Vissers (Behavioural Science Institute & Kentalis)

 

For the English version, please press here.

TOK dag 2021

Programma

Inschrijving

Contact

Ilse.vandenDobbelsteen [at] mpi.nl

Share this page