Aanmeldformulier Baby & Child Research Center

BRC logo


Fijn dat u zich wilt aanmelden voor ons onderzoek met kinderen tussen 0 en 6 jaar1. Met uw hulp kunnen we spelenderwijs de ontwikkeling van taal, sociaal gedrag en denken bij jonge kinderen in kaart brengen.

Bevestiging van inschrijving

U kunt uw gegevens indienen via onderstaand formulier. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Als u deze niet rechtstreeks ontvangt, kan het zijn dat deze in de spam-map terecht is gekomen.

Privacybeleid

*
*
*
*
4. Geslacht *
*
*
*
*
*
9. Wilt u meer te weten komen over ons onderzoek? (Zo ja, dan ontvangt u onze digitale nieuwsbrief vier keer per jaar.) *
10. Gebruiken de ouder(s)/verzorger(s) alleen (gesproken) Nederlands als voertaal? *
Gebruikt door:
Gebruikt door:
Gebruikt door:
Gebruikt door:
*

Bijvoorbeeld:

1. Één ouder is Nederlands, de andere ouder is Duits. In dit geval is uw kind voor 50% omgeven door (gesproken) Nederlands.
2. Er komt één keer per week een Duitse opa oppassen. In dit geval is uw kind voor 80% omgeven door (gesproken) Nederlands.
3. Beide ouders gebruiken Nederlandse Gebarentaal met het kind. In dit geval is uw kind voor 0% omgeven door (gesproken) Nederlands.

Indien uw kind omgeven wordt door een andere taal dan Nederlands, dan graag bij punt 14 aangeven welke taal.


Onderstaande vragen vallen volgens de AVG onder de categorie bijzondere persoonsgegevens. Wij hebben van u extra toestemming nodig om deze te verwerken.
*
12. Is uw kind meer dan 21 dagen te vroeg geboren of waren er andere complicaties voor uw kind tijdens de geboorte? *
Zijn er bijzonderheden in de ontwikkeling van uw kind? Is er bijvoorbeeld sprake van gehoorverlies, doofheid, slechtziendheid, of zijn er bijzonderheden op sociaal- emotioneel, cognitief, of medisch vlak enz.? *

1) Zwangerschap
Daarnaast doen wij onderzoek naar het welzijn van moeder en kind. Bent u zwanger en wilt u hieraan deelnemen? Dan verwijzen we u graag naar ons aanmeldformulier voor zwangeren.