The Economic Board reikt Parel uit aan onderzoeksprogramma Food and Cognition

13 January 2019
Thumbnail
Food and Cognition is een programma van de Radboud Universiteit, Radboudumc, Wageningen University & Research, Donders Instituut en het Max Planck Instituut en valt onder het overkoepelende Healthy Brain-programma. De eerste The Economic Board Parel van 2019 gaat naar onderzoeksprogramma Food and Cognition. Op 10 januari werd de 3D-geprinte Parel-award uitgereikt door The Economic Board-directeur Sigrid Helbig.

Het Food and Cognition-programma is een inspirerend voorbeeld hoe cross-overs tussen sectoren, in dit geval Food en Health, leiden tot nieuwe inzichten en verbindingen. Het (regionale) bedrijfsleven kan meevaren op de internationale bekendheid en kennis van de onderzoeksinstellingen. De kennisinstellingen kunnen daarentegen weer gebruik maken van de praktijkervaring van het bedrijfsleven“, aldus Sigrid Helbig.

Foto van links naar rechts: Sigrid Helbig (directeur The Economic Board), Esther Aarts (programmacoördinator Donders Instituut), Thea van Kemenade (Radboud Innovation), Kees de Graaf (Wageningen University & Research) en Peter Hagoort  (initiator Food and Cognition-programma en directeur Donders Instituut en Max Planck Instituut)

The Economic Board

Share this page