Header Career and education
Het aanmoedigen van excellentie

Carrière & onderwijs

Het MPI en onderwijs

Het MPI voor Psycholinguïstiek is een wetenschappelijk instituut. We zijn trots op onze prominente rol binnen het onderwijs.

 • In samenwerking met de faculteiten Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Medische wetenschappen, Letteren en Sociale wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen coördineren wij de International Max Planck Research School for Language Sciences.
 • Wij zijn een belangrijke speler in de multidisciplinaire masteropleiding van Cognitieve Neurowetenschappen, aangeboden door de Radboud Universiteit Nijmegen. We helpen bij de ontwikkeling van modules voor de specialisatie Psycholinguïstiek van deze opleiding.
 • Onze directors en een aantal senior medewerkers zijn bijzonder hoogleraar aan de Radboud Universiteit, waar ze ook bijdragen leveren aan verschillende opleidingsprogramma's.
 • Onze wetenschappers worden regelmatig uitgenodigd om les te geven op zomerscholen en universitaire cursussen elders in Europa en daarbuiten.
 • Onze lopende onderzoeksprojecten bieden volop praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden voor masterstudenten en promovendi. Raadpleeg de MPI-serie voor een overzicht van proefschriften die zijn voltooid bij het MPI.
   

Gelijke kansen en iedereen heeft een stem

Bij het MPI nemen we gelijke kansen heel serieus. We zijn dan ook trots op het feit dat iedereen hier dezelfde kansen krijgt wanneer het gaat om loopbaanontwikkeling en het realiseren van een goede werk-privébalans.

Ook hechten we er belang aan om voor onze promovendi te zorgen en hen alle steun te geven die ze nodig hebben tijdens hun promotietraject. Daarom hebben we een speciaal team van PhD-vertegenwoordigers samengesteld, dat verantwoordelijk is voor alle PhD-gerelateerde zaken van het instituut.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat een collegiale en coöperatieve werkomgeving bevorderlijk is voor het bereiken van topprestaties. En natuurlijk willen we graag dat onze medewerkers zich hier welkom en thuis voelen.

Een verrijkende werk- en leeromgeving

IMPRS Graduate School

De International Max Planck Research School (IMPRS) for Language Sciences is een gezamenlijk initiatief van het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek en twee onderzoeksinstituten van de Radboud Universiteit Nijmegen; het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour en het Centre for Language Studies (CLS). Samen bieden we onze studenten een multidisciplinaire opleidings- en onderzoeksomgeving.

Werken bij het MPI

Het MPI in Nijmegen biedt zowel studenten als onderzoekers uitstekende kansen. Onze reputatie, middelen en faciliteiten zijn, samen met ons internationale karakter, slechts enkele factoren waardoor we wereldwijd de meest getalenteerde wetenschappers aantrekken. Ontdek wat zij ervan vinden om hier te werken!

Vacancies

Jobs paragraph
 • Talent+ Training Program Coordinator

  Staff
  IMPRS
  part-time

  The International Max Planck Research School for Language Sciences is searching for a Talent+ Training Program Coordinator

  Read more
 • Receptionist(e)

  Staff
  Operations
  part-time

  Het Max Planck Institute for Psycholinguistics (MPI) in Nijmegen is een wetenschappelijk onderzoeksinstituut dat zich volledig...

  Read more

Contact

Human Resource Management

+31 24 3521137 /+31 24 3521208
hr [at] mpi [dot] nl

Share this page