MPI covid-19 measures header

Proefpersonen en Covid-19

Fijn dat u proefpersoon bent of wilt worden. We zijn blij met u!

COVID-19 protocol

Om onze proefpersonen en onze wetenschappers te beschermen tegen de risico’s van het coronavirus werken we volgens een officieel protocol. Daartoe zijn onze wetenschappers geïnstrueerd door speciaal daarvoor opgeleide COVID-coördinatoren.

Kom op tijd, kom niet te vroeg

Doordat we werken met timeslots zit er steeds 30 minuten tussen uw komst en het vertrek van de vorige proefpersoon. We vragen u daarom om niet te vroeg naar de afspraak te komen.

Veiligheid staat voorop

Bij aankomst kunt u uw handen wassen met zeep en lopen we met u een COVID-19 symptomen checklist door. Voor, tijdens en na het onderzoek houden we steeds 1,5 m afstand. In het geval dat dit door de aard van het onderzoek niet kan, draagt de onderzoeker handschoenen en een gezichtsmasker. De proefpersoon draagt in dat geval een mondkapje.
Na afloop van het onderzoek wassen zowel de onderzoeker als de proefpersoon hun handen met water en zeep. De ruimte waarin het onderzoek plaatsvindt en de gebruikte materialen worden na ieder bezoek van een proefpersoon volgens het officiële COVID-19 protocol gereinigd.

Bekijk deze pagina voor updates over het opstarten van onze onderzoeken.

Checklist symptomen Covid-19 voor proefpersonen

Thumbnail

 

 

Share this page